Νάξος: Δενδροφύτευση στις καμένες περιοχές – Σημαντική πρωτοβουλία από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών

Ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΝ, Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης, ο πρόεδρος διαμερίσματος Κορώνου Νάξου, Νίκος Χουζούρης και ο πρόεδρος ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την δενδροφύτευση στις καμένες περιοχές του νησιού.

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕΜΟΝ), στο πλαίσιο της φετινής Μοτονάξια, της πιο μεγάλης μοτοεκδήλωσης του νησιώτικου οργανωμένου μοτοσυκλετισμού την οποία η ίδια θα διοργανώσει στο νησί της Νάξου, το τετραήμερο 5-8 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει δενδροφύτευση σε περιοχή της Κορώνου η οποία κάηκε πέρυσι.

Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου.

«Προσφέρουμε στην κοινωνία ό,τι μπορούμε και ό,τι έχουμε την ευκαιρία. Μία από τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης που κάνουμε είναι και η δεντροφύτευση. Το απαύγασμα της κοινωνικής δράσης της Λέσχης είναι στο να προσφέρει ό,τι γίνεται στο κοινωνικό σύνολο. Έχουμε κάνει και δράσεις το 2016-17 με τους δότες μυελού των οστών, κπαποιες δωρεές σε ειδικά σχολεία, στις αιμοδοσίες κτλ», είπε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης.

«Στη Μοτονάξια έχουμε χωμάτινες βόλτες, ασφάλτινες βόλτες, έχουμε ένα πολύ ωραίο πάρτι. Έχουμε μία κρουαζιέρα, και ειναι μία πολυθεματική κατάσταση που αφορά στους μοτοσικλετιστές από τους μοτοσικλετιστές», συνέχισε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos