Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας στη Μύκονο: Ο τιμοκατάλογος και τα αφεντικά

Από 50 έως 350 ευρώ την ώρα κυμαινόταν ο τιμοκατάλογος για τα ερωτικά ραντεβού των γυναικών με καταγωγή κυρίως από τη Βραζιλία που τους έκλειναν τρεις άνδρες από τη Γερμανία οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει κάτοικοι Μυκόνου καθώς.... οι δουλειές πήγαιναν καλά.

Ο 32χρονος και ο 31χρόνος από το Μόναχο συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος, ο 41χρόνος, διαφεύγει της σύλληψης, καθώς λίγες ώρες πριν την επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ επέστρεψε στη Γερμανία.

Το... γραφείο ερωτικών ραντεβού που είχαν στήσει οι κατηγορούμενοι για μαστροπεία λειτουργούσε μέσω ιστοσελίδας η οποία βρίσκεται ακόμα στον "διαδικτυακό αέρα" και όπως φαίνεται στη φωτογραφία, διαφημίζει πως προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο νησί. Μάλιστα, σήμερα φαίνεται να λειτουργεί με 6 γυναίκες, όλες με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, ηλικίας από 21 έως 25 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, τα ραντεβού πραγματοποιούνταν είτε σε χώρο των εκδιδομένων («incall» ραντεβού) είτε στα σπίτια των «πελατών» ή σε ξενοδοχεία που επέλεγαν οι πελάτες («outcall» ραντεβού). Ένας από τους χώρους που γίνονταν τα ραντεβού ήταν μεταξύ άλλων πασίγνωστο ξενοδοχείο της Μυκόνου στην περιοχή του Ορνού, ενώ η "βάση" των γυναικών ήταν ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξαρθρώσουν την εγκληματική οργάνωση και να σώσουν 3 γυναίκες προσποιούμενοι τους πελάτες. Μετά από έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων και "ροζ κοκαΐνη", δηλαδή μίξη κοκαΐνης με «έκστασι».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos