Πλούσιο δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες Κύριο

02 Σεπτεμβρίου 2024 19:28

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 31-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο
Την 31-08-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο 25χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 01-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Νάξο
Την 01-09-2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για βιασμό στη Μύκονο Τ
ην 01-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος ημεδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας προέβη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, σε βιασμό 23χρονης αλλοδαπής.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Τήνο
Την 01-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos