Κυκλάδες: Εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού 18χρονης αλλοδαπής - Συλλήψεις σε νησιά

05 Σεπτεμβρίου 2024 14:50

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μήλο

Την 04-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας,
• Την 04-09-2024 το βράδυ, 65χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με χρήση τραπεζοκαθισμάτων, σε τμήμα ζώνης του αιγιαλού, παραβιάζοντας την κατάσχεση τους.
• Την 05-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες, 61χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 05-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 47χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Θήρα
Την 05-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 41χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνός διοργάνωσης εκδήλωσης σε αυλή οικίας για αναπαραγωγή μουσικής πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο
Την 05-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Εξιχνίαση Βιασμού στη Μύκονο.
Την 05-09-2024 από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού 18χρονης αλλοδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης του περιστατικού που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 25/26-08-2024 στη Μύκονο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos