Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της14χρονης σε νησί των Κυκλάδων

'Ολα ξεκίνησαν τον Μάρτιο, όταν ο 35χρονος προσέγγισε τη 14χρονη για πρώτη φορά μέσω Instagram και την έπεισε να συναντηθούν - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων με την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης από 35χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το Star, τον περασμένο Ιούλιο, ο πατέρας της 14χρονης κατέθεσε μήνυση και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησης της ανήλικης κόρης του.

Όπως ισχυρίστηκε, όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο, όταν ο 35χρονος προσέγγισε τη 14χρονη για πρώτη φορά μέσω Instagram και την έπεισε να συναντηθούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, συναντήθηκαν για περισσότερες από 10 φορές.

Συγκεκριμένα ο πατέρας κατέθεσε στις αρχές, σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star:

"Την έπεισε να το σκάσει αργά το βράδυ από το σπίτι, την ώρα που εμείς κοιμόμασταν και εμείς νομίζαμε ότι το παιδί κοιμόταν επίσης. Ο 35χρονος ερχόταν και την έπαιρνε έξω από το σπίτι μας με το αμάξι του και στη συνέχεια μετέβαιναν στο σπίτι του που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. από το δικό μας.


Μέσα στο αυτοκίνητο την έβαζε στο πίσω κάθισμα και της έλεγε να είναι ξαπλωμένη, για να μην τη δει κανένας. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε μετά από τρεις ημέρες όταν και της ρίχτηκε με ανήθικες προθέσεις, λέγοντάς της να μην ανησυχεί και ότι θα την προσέχει και θα τη φροντίζει".

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και εξετάζεται εάν ο 35χρονος εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Σύμφωνα με το Star, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήταν σοκαριστικά.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου που εξέτασε τη 14χρονη στις 24 Ιουλίου, το παιδί έφερε σημάδια και κακώσεις, ενώ υπεβλήθη και σε κολονοσκόπηση, καθώς είχε πραγματοποιηθεί και κατά φύσιν και παρά φύσιν επαφή.

Μάλιστα, το παιδί υπεβλήθη και σε εξετάσεις για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στο νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός", οι οποίες έδειξαν ότι το παιδί ήταν θετικό σε δύο στελέχη.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση: "Αποπλάνησε το παιδί μας"
Το κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει κάτι στους γονείς του. Όταν η μητέρα της παρατήρησε την περίεργη συμπεριφορά της, τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Εκείνη φοβήθηκε να της πει την αλήθεια και της απάντησε ότι διατηρεί σχέση με έναν 17χρονο.

Η μητέρα δεν πείστηκε. Έψαξε το κινητό και ανακάλυψε τα μηνύματα του 35χρονου στο Instagram.

"Το παιδί δεν είναι ανεπτυγμένο, φαίνεται πιο μικρό σε ηλικία. Είμαστε σοκαρισμένοι, ο άνθρωπος αυτός ήξερε ποιο είναι το παιδί και την ηλικία του", δήλωσε η μητέρα της 14χρονης στην εκπομπή και συνέχισε:

"Παραπλάνησε το παιδί και με τα λόγια την έπεισε ότι είναι ερωτευμένος και την κακοποίησε σεξουαλικά".

Το κορίτσι αποκάλυψε τελικά την αλήθεια στον μεγαλύτερο αδελφό της, ενημέρωσε τους γονείς και κινήθηκαν νομικά.

Όταν η είδηση έγινε γνωστή στο νησί, υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 35χρονος έχει προσεγγίσει ξανά ανήλικα παιδιά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

πηγή: thetoc.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos