Ξεκινά καινοτόμο έργo ψηφιακού μετασχηματισμού στην ΕΑΣ Νάξου

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού που υλοποιεί, ανέθεσε στις εταιρείες ΜΙΚ3 AE και Χρονογραφική ΑE την προμήθεια και εγκατάσταση του λογισμικού MCM suite και σχετικού εξοπλισμού, με στόχο να εκσυγχρονίσει τις διαδικασίες διαχείρισης παραγωγών-μελών, δρομολογίων, εισκόμισης γάλακτος, μεταποιητικού ελέγχου, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης παραγωγής.

Επιπρόσθετα, οι δυο εταιρείες θα εφαρμόσουν καινοτόμα λύση λογισμικού με τον αντίστοιχο εξοπλισμό, για να επιτευχθεί η αυτοματοποίηση της φυσικής παραλαβής γάλακτος στα πέντε παραληπτήρια που διαθέτει η ΕΑΣ στο νησί, μετατρέποντάς τα, έτσι, σε αυτόματα και εξασφαλίζοντας, συγχρόνως, ταχύτητα, απλότητα και αξιοπιστία στις συναλλαγές με τους παραγωγούς-μέλη της.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διαρκώς εξελίσσεται, συνεχίζοντας να επενδύει σε έργα εκσυγχρονισμού, με στόχο την ισχυροποίησή της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των παραγωγών-μελών της.

ypaithros.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos