Συλλήψεις σε Κέα, Θήρα και Σύρο

23 Σεπτεμβρίου 2024 12:45

Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση Κ.Ο.Κ. και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στην Κέα

Την 21-09-2024 το πρωί συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 16χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα βιασμού στη Σύρο
Την 21-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 44χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία, αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε ερωτικές πράξεις 19χρονη ημεδαπή.

Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά στη Θήρα
Την 22-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -4,3- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και -5,13- γραμμ. κοκαΐνης. Επιπλέον διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος διέμενε παράνομα στη Χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos