Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

26 Σεπτεμβρίου 2024 15:03

Σύλληψη ατόμων για αυθαίρετες σε κατασκευές και κατάληψη χώρου στη Θήρα

Την 25-09-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 49χρονος ημεδαπός και 54χρονος αλλοδαπός γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τα οποία διαπιστώθηκε παράνομη εγκατάσταση αυθαίρετων κατασκευών και τραπεζοκαθισμάτων, σε κοινόχρηστο χώρο και ζώνη αιγιαλού.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο
Την 25-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε από γυναίκα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζική κάρτα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 25-09-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 53χρονη αλλοδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκε κάνναβη βάρους 1,9 γραμμ..
β) 32χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κάνναβη βάρους 5,4 γραμμ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Θήρα
Την 26-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos