ΤΕΕ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε Τακτικά Μέλη για τη στελέχωση των 3μελών Επιτροπών για τον έλεγχο Επικινδύνως Ετοιμορρόπων κατασκευών Κυκλάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

σε Διπλωματούχους Μηχανικούς Μέλη του ΤΕΕ

– Ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού –

για τη στελέχωση των

Τριμελών Επιτροπών για τον έλεγχο Επικινδύνως Ετοιμορρόπων κατασκευών

χωρικής αρμοδιότητας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για τις Κυκλάδες.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 7 του Π.Δ. της 13/22.4.1929 (ΦΕΚ 153 Α), όπως ισχύει, και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4787/2021 (ΦΕΚ 44/Α/26.3.2021), καλείται να συμμετέχει με Πολιτικούς Μηχανικούς Τακτικά Μέλη του στη συγκρότηση των Τριμελών Επιτροπών για τον έλεγχο Επικινδύνως Ετοιμορρόπων κατασκευών χωρικής αρμοδιότητας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για τις Κυκλάδες.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη του ΤΕΕ, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, με δ/νση κατοικίας ή επαγγελματικής έδρας στις Κυκλάδες, να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΕΝΤΥΠΟ που ακολουθεί.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ως άνω EΝΤΥΠΟ .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στο ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία προσωπικών δεδομένων που προσαρτάται στο Έντυπο της Αίτησης.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται στο TEE για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf)

στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων : μέχρι την Πέμπτη 17/10/2024

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ :
Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν λήψη (download) του αρχείου και το συμπληρώνουν με τα στοιχεία που ζητούνται.

Η συμπλήρωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ και η υπογραφή της Αίτησης είναι υποχρεωτική.

Αποθηκεύουν σε pdf format με το επώνυμό τους [παράδειγμα : ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ.-eponymo (λατινικούς χαρακτήρες)]

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos