Μύκονος: 14 εκατομμύρια ευρώ επιπλέουν στον κόλπο της Ψαρρού και μαγνητίζουν τα βλέμματα

03 Οκτωβρίου 2024 10:58

Η Μύκονος είναι από τα νησιά που τραβάνε σαν μαγνήτη τα super luxury γιοτ, ωστόσο όταν έρχεται ο «βασιλιάς» των καταμαράν τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν αμέσως πάνω του.

Τι κι αν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που είπαμε και επίσημα «αντίο» στο καλοκαίρι; Η Μύκονος συνεχίζει να ζει σε θερινούς ρυθμούς, καθώς πολλοί τουρίστες συνεχίζουν τις βόλτες στα σοκάκια της. Ή και στα νερά της.

Τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων τα βλέμματα έχει μαγνητίσει το Shimali, το πολυτελές γιοτ τύπου καταμαράν που έκανε την εμφάνισή του στον κόλπο της Ψαρρούς. Φυσικά το εντυπωσιακό σκάφος ξεχωρίζει τόσο χάρη στην πολυτέλειά του όσο και στο ανθρακί χρώμα του και δεν θα μπορούσε να μην το εντοπίσει η κάμερα του Mykonos Live TV.

shimali

Η Μύκονος υποδέχθηκε το μήκους 29 μέτρων σκάφος, που ναυπηγήθηκε στο Γκντανσκ της Πολωνίας και η αξία του σήμερα αποτιμάται στα 14 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα σε πέντε πολυτελείς καμπίνες H είσοδος γίνεται από σκάλα με εννέα σκαλοπάτια στα αριστερά και στα δεξιά του πρυμναίου μέρος το οποίο περιλαμβάνει ακόμα μια υδραυλική πλατφόρμα όπου φυλάσσεται tender μήκους 7 μέτρων.

Στο εξωτερικό οπίσθιο μέρος του Shimali ξεχωρίζει ένα τεράστιο ανάκλιντρο με θέα την θάλασσα. Το κεντρικό κλειστό κατάστρωμα περιλαμβάνει ένα σαλόνι με καναπέ που πλαισιώνεται από δύο πολυθρόνες Chesterfield, τετράγωνο τραπεζάκι και έναν στρογγυλό πολυέλαιο να δεσπόζει στο ταβάνι από το οποίο πέφτει και μια οθόνη για την παρακολούθηση τηλεόρασης ή ταινιών.

shimali1

Απέναντι από το καθιστικό υπάρχει ένα τετράγωνο μπαρ με ξύλινη μπάρα γύρω γύρω. Κάτω από το κεντρικό κατάστρωμα βρισκονται οι πέντε καμπίνες με τα πολυτελή μπάνια και τις vintage λεπτομέρειες.

Από το πιλοτήριο, μια σκάλα οδηγεί στο επάνω κατάστρωμα που καλύπτει μια μεγάλη έκταση και περιλαμβάνει τζακούζι και άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία.

in.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos