Νάξος: Ανάπλαση περιοχής κλειστού γυμναστηρίου Νάξου- Κατασκευή γηπέδων προπονήσεων και υπαίθριου γυμναστηρίου

15 Οκτωβρίου 2024 15:36

Γιάννης Βρούτσης, « Η Νάξος αποκτά το Αθλητικό Κέντρο που της αξίζει!»

Το Αθλητικό Έργο «Ανάπλαση περιοχής κλειστού γυμναστηρίου Νάξου- Κατασκευή γηπέδων προπονήσεων και υπαίθριου γυμναστηρίου» χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αθλητισμού.Η ένταξη του Έργου περιλαμβάνεται στο Υποπρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού του ΤΠΑ 2021-2025, από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του ΥΠΑΙΘΑ .

Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο που θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού εγγεγραμμένων αθλητών των σωματείων που χρησιμοποιούν τα γήπεδα της Χώρας Νάξου όσο και την ανάδειξη των νέων ταλέντων στον Αθλητισμό.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δήλωσε, «Η Νάξος αποκτά το Αθλητικό Κέντρο που της αξίζει. Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, μια εγκατάσταση ορόσημο για την αθλητική κοινωνίας της Νάξου και των Κυκλάδων. Ο στρατηγικός σχεδιασμός του Υπουργείου Αθλητισμού για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα περιλαμβάνει ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με εντατική δουλειά, προγραμματισμό και όρους βιωσιμότητας χτίζουμε τον αθλητισμό που αξίζουμε».

Η επίσημη παρουσίαση του Έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, στη Νάξο, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και Ολυμπιονικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos