Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στη Μήλο

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου ότι ένα επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίο ελληνικής σημαίας παρασύρθηκε, χωρίς επιβαίνοντες, από το σημείο αγκυροβολίας του στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΠΙΚΙΝΟ» Μήλου και έχρηζε συνδρομής.

Αμέσως στην περιοχή μετέβη στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, το οποίο εντόπισε το Ε/Γ-Τ/Ρ πλησίον βραχώδους σημείου της παραλίας «ΑΧΙΒΑΔΟΛΙΜΝΗ». Με τη συνδρομή του Ε/Π-καταδυτικού σκάφους «ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ» Τ.Μ.167, το Ε/Γ-Τ/Ρ απομακρύνθηκε από τη βραχώδη περιοχή και κατέπλευσε με ίδια μέσα με τη συνοδεία του «ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ» αρχικά σε ασφαλές αγκυροβόλιο του όρμου «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ» και στη συνέχεια, σε γλίστρα της λιμενικής εγκατάστασης Κάναβας Μήλου. Από τη Λιμενική Αρχή της Μήλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση του σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos