Εορτάστηκε πανηγυρικά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

21 Οκτωβρίου 2024 13:20

Εορτάστηκε πανηγυρικά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Εορτάστηκε χθες (Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024) η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Κατά το φετινό εορτασμό πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες τέλεση δοξολογίας σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς επίσης και εκκλησιασμός του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα τελετές έγιναν:

  • στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη Σύρου,
  • στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδου,
  • στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κω,

mykonos1 agios artemios24

όπου, παρέστησαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Δημήτριου Μάλλιου.

Επίσης, με πρωτοβουλία τοπικών Αστυνομικών Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες εορταστικές εκδηλώσεις στη Νάξο από τον Αστυνομικό Σταθμό Δρυμαλίας, στη Μεγίστη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγίστης και στην Κάρπαθο από το Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου όπου εκεί παράλληλα με τον εορτασμό υλοποιήθηκε ενημερωτική δράση με διανομή πληροφοριακού υλικού προς παιδιά – μαθητές για την ασφαλή οδική συμπεριφορά και παρουσίαση αστυνομικών μέσων - εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα στη Μύκονο, η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου πρωτοστάτησε και πλαισίωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Πολιούχου του νησιού και Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιου Αρτέμιου.

mykonos2 agios artemios24

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos