Άνδρος: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι αλλά δεν μπορούσαν να τη σβήσουν οι ένοικοι γιατί ο Δήμος κλείνει το νερό

22 Οκτωβρίου 2024 11:04

Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεκίνησε από μια ηλεκτρική κουβέρτα.

Τα χειρότερα γλίτωσαν οι ένοικοι σπιτιού στη Χώρα της Άνδρου, όταν ξέσπασε φωτιά στην οικία, αλλά δεν μπορούσαν να την σβήσουν γιατί δεν είχαν νερό. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με την καταγγελία στο Facebook και το τοπικό enandro, πως η δημοτική αρχή κλείνει την ύδρευση λόγω έλλειψης νερού.

Ευτυχώς, έφτασε έγκαιρα η Πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το σπίτι.

d3718e646a4b40c893ca15e29b5836e4 1

Λόγω του μεγάλου προβλήματος στην Άνδρο με την έλλειψη νερού, αναγκάζονται οι δημοτικές αρχές να κλείνουν το νερό από τα μεσάνυχτα μέχρι και το πρώτο φως της ημέρας.

Στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Θωμάς έγραψε:

Χθες υπήρξε φωτιά σε σπίτι στην Χώρα, αλλά νερό δεν υπήρχε στο δίκτυο για να σβηστεί η φωτιά. Έσπευσε η πυροσβεστική και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Αν η πυροσβεστική χρειαζόνταν επιπλέον νερό από που θα έπαιρνε; Άγνωστο...

Τι θα γίνει στο επόμενο περιστατικό; Ποιός και με ποιά διαδικασία έχει αποφασίσει την διακοπή του νερού; υπάρχουν ευθύνες, ποιός θα τις ψάξει; Άλλα ξέχασα, κανείς δεν πρέπει να μιλάει γιατί κατηγορείται για αντιπολίτευση.

thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos