Μύκονος: Σπάνιο είδος καρχαρία εμφανίστηκε στον Άγιο Ιωάννη (βίντεο)

Αντιμέτωποι με ένα διόλου συνηθισμένο θέαμα ήρθαν κάτοικοι στην Μύκονο, όταν ξαφνικά είδαν στα ρηχά έναν μικρό καρχαρία στην περιοχή Άγιος Ιωάννης!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο μικρός καρχαρίας να κολυμπάει στα νερά, πολλοί ήταν εκείνοι ωστόσο, που τρομοκρατήθηκαν στο θέαμα!

Όπως ανέφερε στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο η Κατερίνα Τοπόζογλου η οποία έχει εμπειρία στις καταδύσεις λόγω των δράσεων που διοργανώνει για τον υποβρύχιο καθαρισμό των θαλασσών, πρόκειται για έναν εξαβράγχιο ή γκρίζο καρχαρία, ένα σπάνιο είδος που ζει σε βάθος 100 μέτρων, τρέφεται με ψάρια και καβούρια και θεωρεiται ακίνδυνος. Το πιο πιθανό είναι να έχασε τον προσανατολισμό του και να παρασύρθηκε από τους ισχυρούς νότιους ανέμους που πνέουν τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos