Μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου STAMNA στη Σίφνο, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί, με το σκάφος της ομάδας – CHIARA -, για να πραγματοποιήσουν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, Πνιγμονή, Θέση Ασφαλείας, Αντιμετώπιση Αιμορραγίας, Εγκαυμάτων, Πνιγμού), στο προσωπικό του ξενοδοχείου, την Κυριακή 27-04-2025.
Κατά τη μετάβασή τους στη Σίφνο, στην περιοχή Χοχλακά, 4,5 ν.μ. Δυτικά της Πάρου, ακυβέρνητο, λόγω τεχνικής βλάβης μικρό ταχύπλοο σκάφος, με δύο επιβαίνοντες, ζήτησε βοήθεια.
Το CHIARA ρυμούλκησε το σκάφος με ασφάλεια στο λιμάνι της Παροικιάς και αμέσως μετά συνέχισε το ταξίδι του για τη Σίφνο.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου STAMNA για τη φιλοξενία.