Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011 - Psts.gr
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 00:00

Ιστορία της Πάρου

Η μακραίωνη ιστορία της Πάρου είναι πλούσια σε γεγονότα που συγκλόνισαν το νησί και γενικότερα τις Κυκλάδες. Γνώρισε περιόδους δόξας και οικονομικής ευρωστίας, αλλά και παρακμής. Σε κάθε χρονική περίοδο άνηκε στους πρωταγωνιστές. Η Πάρος είναι ένα από τα λίγα νησιά του Αιγαίου, στο οποίο αναπτύχθηκε και ο Μινωικός πολιτισμός. Εξάλλου ως ιδρυτής της αρχαίας πόλης της Πάρου φαίνεται ότι ήταν ο Κρητικής καταγωγής Αλκαίος.

Κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 00:00

Διαδραστικός χάρτης Πάρου

Η Πάρος έχει έκταση 195 τετραγωνικά χιλιόμετρα και μήκος ακτών 118 χιλιόμετρα. Πρόκειται για το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων μετά την Νάξο και την Άνδρο.
Κατηγορία XAΡΤΕΣ ΠΑΡΟΥ
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 00:00

Χάρτης πλοίων

                                                                               Αναμενόμενες αφίξεις στο λιμάνι της Πάρου (real time)               Αναμενόμενες αναχωρήσεις & αφίξεις στο λιμάνι της Πάρου (real time)

Κατηγορία ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ

Διαφημιστείτε έξυπνα και σωστά με χαμηλό κόστος μέσω του parianostypos.gr, εκμεταλλευόμενοι τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου για την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Το site μας διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, επιμέλεια και συνεχή υποστήριξη διαφημιστικών banners, μπορεί να γίνει αποτελεσματικό εργαλείο μιας δυναμικής επαγγελματικής προώθησης για επαγγελματίες ή επιχειρήσεις προσφέροντας τεράστια προβολή και επικοινωνία σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η απρόσκοπτη και συνεχής ροή ειδήσεων, πληροφοριών και ενημέρωσης από το site μας και η μεγάλη επισκεψιμότητά του, εξασφαλίζουν σε σας τους επαγγελματίες που θα επιλέξετε να διαφημιστείτε σε μας, σίγουρη, μεγάλη και απρόσκοπτη αναγνωρισιμότητα σε εικοσιτετράωρη βάση παντού στον κόσμο.

Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής της θέσης του διαφημιστικού σας banner στο χώρο της ιστοσελίδας, εσείς αποφασίζετε την μορφή της διαφημιστικής σας προώθησης και εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλα τα υπόλοιπα για σας!


Κατηγορία ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos