Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 - Psts.gr
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 21:32

Αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάστηκαν δυο (2) διαρρήξεις και μια (1) απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείων, στην Ρόδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεξοδική συζήτηση με τον σύμβουλος διοίκησης, Άκη Χαϊδάκη και στελέχη της ΕΥΔΑΠ Νήσων είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης, Τζώρτζης Μακρυωνίτης, με επίκεντρο τη συνεργασία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίασε στις 29 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας, με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Ν. Χρυσόγελος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Δωδεκάνησα στις 1 και 2 Ιουνίου 2012. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την ημέρα που ανέλαβε το Δήμο Αντιπάρου ο κ. Λεβεντάκης και η παράταξή του, παρακολουθούμε με προβληματισμό και αγωνία τη νέα Δημοτική Αρχή να ξεφεύγει από τις υποσχέσεις και τους στόχους για τους οποίους έχει εκλεγεί και να καταφεύγει σε ένα άκρατο, λαϊκίστικο και επικοινωνιακό παιχνίδι με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Δήμο και τους Δημότες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Ανοιχτές Συνελεύσεις-Συγκεντρώσεις-Συζητήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συνεχίζει την επικοινωνία του με τους πολίτες των νησιών των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Χαράλαμπου Κόκκινου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου η εκδήλωση του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο με θέμα: «Η εφαρμογή της Σύμβασης Δικαίου θαλάσσης στις ελληνικές θάλασσες».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορός, τραγούδι, θεατρικά δρώμενα και ζωντανή μουσική στη Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ώρα που η αγορά ¨στενάζει¨ και απαιτούνται πολιτικές επανεκκίνησης της οικονομίας μας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτει μόνο 15 εκ. ευρώ από

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos