Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Η BLUE STAR FERRIES, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31/08/2015 και ώρα 09:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ενοικιαζόμενη εξοχική κατοικία όπου διαμένει 39χρονη υπήκοος Λιβάνου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προσωπικά της αντικείμενα κατά δήλωσή της. Γεγονός καταγγέλθηκε την 25-08-2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικό της κόμμα αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ φέρεται να επιδιώκει συνεργασία με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια μετακινούμενη ανθρώπινη «βόμβα» που απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητά τους εξελίσσονται για τις χώρες του «βαλκανικού διαδρόμου» οι ολοένα διογκούμενες προσφυγικές ροές των δυστυχούντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα «ήττα» για το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στις επικείμενες εκλογές της 1ης Νοεμβρίου δείχνει δημοσκόπση, καθότι ως φαίνεται το ΑΚΡ δεν συγκεντρώνει τις απαραίτητες ψήφους που θα του εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης, αλλά και το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ο ναός του Αγίου Αθανασίου στους Δρυάδες της Χειμάρρας κατεδαφίστηκε τα ξημερώματα από μηχανήματα της αλβανικής πολεοδομικής αστυνομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos