Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ευλαβικό σεβασμό, ευσεβή συγκίνηση, μεγαλοπρέπεια και τιμές αρχηγού κράτους, αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, με κανονιοφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, η οποία θα εκτεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου Πειραιά έως τις 27 Οκτωβρίου, οπότε και θα επιστρέψει και πάλι στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 54χρονος υπήκοος Γερμανίας και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 37 και 49 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλουσιότατο το "μενού" και στο σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, καταλήγουμε σε "καρέ" προτάσεων από Σουπερλίγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σαμπιονά και MLS. Ταυτόχρονα, υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, εξαιτίας των δεκάδων μετασεισμών, οι οποίοι συνεχίζονται, μετά από τον ισχυρό σεισμό, των 5,3 Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στις 23:14 το βράδυ του Σαββάτου 12 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των ψηφοφοριών στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στο Τάε Κβο Ντο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Samsung Hellas εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τους Ελληνες καταναλωτές που αγόρασαν το Galaxy Note7. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Κίνα θα στείλει αύριο Δευτέρα δύο αστροναύτες με το διαστημικό σκάφος Shenzou-11 στο δεύτερο εργαστήριό της στο διάστημα, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιστότοπος WikiLeaks δημοσιοποίησε το Σάββατο τις ηχογραφήσεις τριών ομιλιών που είχε δώσει επί πληρωμή η Χίλαρι Κλίντον για την τράπεζα Goldman Sachs, ρίχνοντας ένα ακατέργαστο φως στις σχέσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών με τους κύριους παίκτες της Γουόλ Στρτ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos