Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σύμφωνα με την ΕΜΥ επιδείνωση πρόκειται να παρουσιάσει ο καιρός και στις Κυκλάδες από το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη δυσαρέσκεια τους απέναντι στις περικοπές που επιβάλει η κυβέρνηση στις συντάξεις τους εκφράζουν αυτή την ώρα με πορεία που πραγματοποιούν στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το νηπιαγωγείο ακόμη, ο δημοφιλής ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου είχε δείξει δείγματα του ταλέντου που είχε στην υποκριτική, κάνοντας εμφανές ότι θα διέπρεπε στο θεατρικό σανίδι - και όχι μόνο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμτη 14 Δεκεμβρίου τα Σωματεία Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων στη Σύρο συμμετείχαν μαζικά στις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΣΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε άλλο παρά μια “περίεργη καινοτομία” αποτελεί, πλέον, το online shopping στην Ελλάδα. Ήδη, σήμερα, πέντε στους δέκα Έλληνες ξεκινούν το shopping από το κινητό τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 19η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 16:18

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Σύρο

Την 15-12-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός ο οποίος αποπειράθηκε χθες 14-12-2017 μαζί με άλλα δύο άτομα να παραβιάσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ημεδαπού με σκοπό την κλοπή. Επιπλέον την 11 & 12-12-2017 παραβίασε το ίδιο αυτοκίνητο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καθιερωμένο "ζέσταμα" ενόψει Σαββατοκύριακου κάνουμε την Παρασκευή, το στοιχηματικό πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις, από Α' Γαλλίας, Β' Γερμανίας, Β' Ισπανίας και Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 16:09

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ΟΠΑΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων (Ο.Π.Α.Σ.) καλεί τους Συλλόγους - Μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 πμ στα γραφεία της Στέγης Παριανών Συλλόγων, Χαλκοκονδύλη 37 (8ος όροφος).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 200 αστυνομικοί θα επιφορτιστούν αποκλειστικά με το έργο αυτό - Αιχμές από τα υπ. Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών για τις εταιρείες που μέχρι σήμερα φυλάσσουν τους σταθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos