Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κορησσίας ν. Κέας στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 72χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένες τροφές μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα επίπεδα της “κακής” (LDL) χοληστερόλης, η οποία προκαλεί συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες και οδηγεί σε καρδιακή νόσο, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος, Κάρπαθος Κύθηρα, Μήλος, Νάξος είναι τα νησιά που περιλαμβάνονται στη νέα μεγάλη προσφορά της Sky Express.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος, μιλώντας στο πλήθος των πιστών που συμμετείχε στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας στις Λεύκες Πάρου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος, εξέφρασε τη σεβάσμια πεποίθησή του για την Οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσική, χορός, Ταραντέλλα και έθιμα των Ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από πνιγμό κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, ηλικιωμένος λουόμενος που έκανε το μπάνιο του στην περιοχή της Σάντα Μαρίας στη Νάουσα Πάρου την Τρίτη 6 Ιουνίου. Ο ηλικιωμένος κατάφερε να διασωθεί με την αρωγή μέλους της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων. Διασώστες του ΕΚΑΒ, ανέλαβαν τον άνδρα στη συνέχεια και τον διακόμισαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανανέωση των σχέσεων συνεργασίας και η προετοιμασία μελλοντικών στοχευμένων συνεργασιών στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού μεταξύ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Δήμου Giardini Naxos της Σικελίας και η υπογραφή του συμφώνου δέσμευσης για την Ευρωπαϊκή ενότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Giardini Naxos.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μελωδική περιήγηση στις νότες αθάνατων και αισθαντικών τραγουδιών του ελληνικού πενταγράμμου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου στις 21:00 στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη συναντήθηκε σήμερα, κατ' εξουσιοδότηση του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Γιάννης Σιώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos