Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Έφτασε η μέρα του πρώτου μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού, που θα διεξαχθεί στη Λυών ανάμεσα σε δύο σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις. Απ' τη μία η Μαρσέιγ, που θα παίξει περίπου σε συνθήκες εντός έδρας αγώνα και απ' την άλλη η έμπειρη και πιο ταλαντούχα Ατλέτικο Μαδρίτης. Προτάσεις προκύπτουν επίσης από Νορβηγία και Αγγλία, όπως και στο μπάσκετ. Πάμε να δούμε τα πάμε στοίχημα προγνωστικά του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της καλής και αποδοτικής συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκο Κωβαίο, συνυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Πάρου (Β΄φάση)», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 15-05-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 34χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σουγιάς με λάμα -9- εκ., αεροβόλο πιστόλι με αμπούλες αερίου και μεταλλικά σφαιρίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χρήματα του Δήμου Μυκόνου και ύστερα από εντολή του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, αγοράστηκε το ανυψωτικό μηχάνημα που θεωρείται απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανολογικού εργαστηρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Μίτινγκ Συνθέτων Αγωνισμάτων, με την ονομασία «Portarathlon» που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου στη Νάξο.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη ένας νέος κύκλος δειγματοληψιών από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» στην περιοχή του ναυαγίου του Sea Diamond. Στόχος είναι η εκτίμηση του βαθμού συσσώρευσης τοξικών ρύπων στα οικοσυστήματα της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης περιπέτειας που έζησε γνωστή επιχειρηματίας του νησιού, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα ...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αγαπημένο «θύμα» των διαρρηκτών έχουν εξελιχθεί οι δημόσιες υπηρεσίες της Σύρου το τελευταίο διάστημα…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Κυριακής Απειράνθου στη Νάξο ήταν ανάμεσα στους νικητές των σημαντικότερων βραβείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ευρώπη, Europa Nostra Awards 2018, στην κατηγορία «Διαφύλαξης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ένα μικρό χρονικό διάλειμμα, άρχισαν πάλι οι διαρρήξεις στα σπίτια της Μυκόνου! Μάλιστα, οι δράστες «χτύπησαν» δυο φορές σε διάστημα ενός 24ωρου και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos