Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Το κακάο περιέχει ουσίες που προκαλούν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που σύμφωνα με γερμανούς επιστήμονες θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπέρτασης.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ποιες τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά θα πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας για να οχυρώσουμε τον οργανισμό μας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοΐού;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την πορεία του κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε συνεχώς ειδήσεις που αφορούν την ίδια σχετικά με την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή Φώκαινα Εντοπίστηκε στις Νότιες Ακτές της Σάμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 17:32

Όσα αποκαλύπτουν οι εργασίες στο Τατόι

Το χρονοδιάγραμμα για την πορεία των έργων αποκατάστασης στα κτήρια του τ. βασιλικού Κτήματος Τατοΐου εξετάστηκε σε σύσκεψη υπό την Υπουργό Πολιτισμού με τη συμμετοχή του Γεν. Γραμματέα Πολιτισμού και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αυτόνομη οδήγηση θα φέρει τεράστιες αλλαγές στην εικόνα και τη λειτουργικότητα του χώρου επιβατών, που αναμένεται να αποκτήσει ανέσεις και παροχές Πρώτης Θέσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ποιες είναι αναλυτικά οι ποινές για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν μια επτάχρονη από το Λος Άντζελες, ένας τετράχρονος γιος Ολυμπιονίκη της κολύμβησης και ένα κορίτσι που είναι μόλις ενός έτους

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το γραφείο Τουρισμού του Βερολίνου ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια με μια ηλικιωμένη γυναίκα που υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε άτομα που αρνούνται να φορούν μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos