Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Επανήλθε σε θετικό πρόσημο η αγορά καινούργιων αυτοκινήτων το Σεπτέμβριο, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στη χτυπημένη από τον κορωνοϊό οικονομία της χώρας.

Επιβεβαιώνοντας όσα είχαμε γράψει πριν από 10 ημέρες, η ελληνική αγορά καινούργιων αυτοκινήτων το Σεπτέμβριο έκλεισε με αύξηση στις πωλήσεις της, φέρνοντας εκ νέου χαμόγελα στους ανθρώπους της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γάτες θα μπορούσαν να μολυνθούν μεταξύ τους και να γίνουν υπερματαδότες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλησιάζει η ώρα της ανάρτησης στο TAXISnet των τελών κυκλοφορίας για το 2021.


Μετά τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, σειρά παίρνουν τα τέλη κυκλοφορίας, που αναμένεται να κοινοποιηθούν από την ΑΑΔΕ από τα μέσα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φόρμουλα ώστε να ακυρώσει τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή βρήκε το Μαξίμου
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε βίντεο με το ελικόπτερο που παρέλαβε τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 20:24

50 Great Greek Wines - Στην κορυφή η Σαντορίνη

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του νέου οινικού project που στόχο έχει να συμβάλει στην εξωστρέφεια του ελληνικού κρασιού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Υγείας που ανακοίνωσε την είδηση ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για τις προσπάθειές του  - Δείτε την ανάρτησή του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 19:57

Διακομιδές ασθενών σε νησιά των Κυκλάδων

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βουλή κατέθεσε, σήμερα, ο υπουργός ΠΕΝ Κωστής Χατζηδάκης το νομοσχέδιο με τίτλο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2019/904/ΕΕ σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα 432 εγχώρια κρούσματα, τα 142 συνδέονται με γνωστές συρροές – εκ των οποίων τα 114 συνδέονται με συρροή σε βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων στην Πέλλα – ενώ 12 συνδέονται με δράσεις τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos