Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι μόνιμες, μέσω ΑΣΕΠ, προσλήψεις στο Δημόσιο από το 2022, αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα «Κόμβος Ακτιβιστών για μια Φιλελεύθερη Κοινωνία» φύτεψε σπόρους κάνναβης στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να είναι καθηλωτικές και οι πρωταγωνιστές παλεύουν στη δική τους πραγματικότητα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Χειμάρρα», το ατμόπλοιο που «γεννήθηκε» γερμανικό ως «Χέρτα» και κατέληξε… ελληνικό, μοιάζει να ήταν γραφτό να μείνει στην ιστορία ως ο «Τιτανικός της Ελληνικής Ακτοπλοΐας»,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ένα τρίτο των νησιών των Κυκλάδων, 8 δηλαδή νησιά, θα βρεθούν από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου σε κατάσταση επιβολής μερικού lockdown καθώς σύμφωνα με το Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας βρίσκονται σε «πορτοκαλί» επίπεδο -3 δηλαδή σε συνθήκη αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αγγλία πρόσθεσε τη Μύκονο, τα Κανάρια Νησιά, τις Μαλδίβες και τη Δανία στη λίστα των «ασφαλών» χωρών και περιοχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν σήμερα 41.622 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για τις τελευταίες 24 ώρες, το απόλυτο ημερήσιο ρεκόρ μέχρι σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 43, 34, 11, 20, 17 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτική είναι, πλέον, η μάσκα παντού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε πορτοκαλί συναγερμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ένα… must win ματς για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε! Οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν ήταν “διπρόσωποι” κόντρα στην Ομόνοια και κατάφεραν μόνο να ισοφαρίσουν το τέρμα που δέχθηκαν με τον Μουργκ (1-1).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos