Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Κορονοϊός: Τρομάζει το μοντέλο προσομοίωσης του ΑΠΘ για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας - Η 9η Νοεμβρίου κρίνει το lockdown στην Ελλάδα - Σε σοκ όλη η χώρα μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων του Σαββάτου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε νυχτερινή καραντίνα τέθηκαν από τις 00.30 το βράδυ 5.5 εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι ζουν στις «κόκκινες» και «πορτοκαλί» περιοχές της Ελλάδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 00:03

Θάνατος άνδρα στο λιμάνι του Πειραιά

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον της πύλης Ε8 ''ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ'' κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμα καμπανάκι χτύπησε η ενημέρωση του ΕOΔΥ για τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά και τον χειμώνα να πλησιάζει, η ανησυχία για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊου αυξάνεται σε πολλές χώρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο κορονοϊός είναι αμείλικτος και μία ακόμα ιστορία ήρθε να το αποδείξει
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικό σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό που έχουμε για εσάς, ο Δούκας θα παραδοθεί και θα βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μία ώρα πίσω πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 04.00 τα ξημερώματα, λόγω της αλλαγής από τη θερινή στη χειμερινή ώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24 είναι τα κατοικημένα νησιά των Κυκλάδων και μια ματιά στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας ο οποίος δείχνει το «καμπανάκι» συναγερμού σε καθένα απ΄αυτά, ανάλογα με τη βαρύτητα του επιδημιολογικού τους φορτίου, δηλώνει τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στο πεδίο των γαλλο-τουρκικών σχέσεων με το Παρίσι να ανακαλεί τον πρέσβη στην Άγκυρα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos