Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Πλήθος αλλαγών για τον αιγιαλό, την πολεοδομική και τη δασική νομοθεσία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσες φορές σας έπιασε απελπισία βλέποντας το κινητό σας να πέφτει σε νερό ή άλλα μικρά γκάτζετ να βρέχονται και να σκέφτεστε πως τα χάσατε οριστικά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες ανέβηκε αρκετά, ο πρώτος καύσωνας έκανε την εμφάνιση του και η χρήση των κλιματιστικών έρχονται στο προσκήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές της Νιγρίτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμφίβολα είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που συζητιέται περισσότερο το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όνειρο ζωής για την ευρύτερη περιοχή της Αλυκής, ένα έργο πνοής για ολόκληρο το νησί της Πάρου, γίνεται πραγματικότητα σε ελάχιστους μήνες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκό «ταμείο ανάκαμψης» ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ εισηγούνται η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των ειδικών οδηγιών πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19, οι επιβάτες των πλοίων της ακτοπλοΐας που πραγματοποιούν ταξίδι διάρκειας μεγαλύτερης των 30 λεπτών, θα πρέπει πριν την επιβίβαση τους στο πλοίο να συμπληρώνουν ειδικό ερωτηματολόγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώσεις Ε9 πρέπει να υποβάλουν επίσης, όσοι το 2019 απέκτησαν ή μεταβίβασαν ακίνητα, όπως επίσης και όσοι νομιμοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης λόγω του κορωνοιού και η έλλειψη της έντονης ανθρώπινης πίεσης, αποτέλεσαν μία σύντομη ευκαιρία ανάκαμψης 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos