Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Στην τελική ευθεία οι διεργασίες για να επανεκκινήσει ο Τουρισμός και οι πτήσεις στο εσωτερικό της ΕΕ και ευρύτερα μετά το “πάγωμα’ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Στο ελληνικό σχέδιο για τον Τουρισμό, το αρμόδιο υπουργείο έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα – δεν προβλέπονται τεστ για τους επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατακλυσμός από ερωτήσεις Δημάρχων προς την ΚΕΔΕ όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Παπαστεργίου καθώς έντονη είναι η ανησυχία για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σταδιακά και τη σωστή στιγμή θα αλλάξουν τα πρωτόκολλα για το 50% πληρότητα στα πλοία», εξήγησε ο Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η σεζόν δε θα είναι βάσει του τρέχοντος πρωτοκόλλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να καλύψει πλήρως τις απώλειες εσόδων που θα προκύψουν στους Δήμους λόγω μείωσης δημοτικών τελών από τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 171 ανέρχονται οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας, αφού καταγράφηκαν δύο ακόμα θάνατοι, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη στις 26/05 έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει το Blue Star Delos στις 07:25 από Πειραιά για Σύρο (12:05), Τήνο (13:05), Μύκονο (13:55), Πάρο (15:35), Σαντορίνη (18:20).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως τώρα δεν έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να καταλάβετε, ότι εγώ ο Πάνος Κεμπάμπης δεν είμαι πολιτικός και ποσό μάλλον άρχοντας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για εμάς το ζήτημα της υγείας δεν είναι ζήτημα κόστους οφέλους. Η αντιμετώπισή του γίνεται με βάση τις κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν στο πληθυσμό των νησιών μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριε Αντιδήμαρχε Παροικιάς, Πάνο Κεμπάμπη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνδυασμός προσωπικού και επαγγελματικού είναι ο λόγος της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα την Τετάρτη, στην Καλλιθέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos