Πάνος Κεμπάμπης: "Κάντε ότι ζητάει ο κόσμος, η κοινότητα και εγώ σαν χωρικός της Παροικίας"

23 Μαϊος 2020 17:06

Έως τώρα δεν έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να καταλάβετε, ότι εγώ ο Πάνος Κεμπάμπης δεν είμαι πολιτικός και ποσό μάλλον άρχοντας.


Συμφωνώ με το ΄΄αδαής΄΄ αλλά όπως έχει πει ο κος Ροκονίδας στα 60 μου ανακάλυψα το Δήμο, έτσι τώρα μαθαίνω. Άρχισα τώρα γιατί αγανάχτησα με την αδιαφορία του δήμου για την Παροικία, τόσα χρόνια με την διαχείριση από πολιτικούς άρχοντες ενημερωμένους και όχι αδαείς, με εμπειρία έως 25 χρόνια.

Εγώ δεν έταξα, δεν υποσχέθηκα, δεν έβγαλα ξύλινους λογούς δεν ζήτησα ψήφο από κανένα και όμως, ο κόσμος της Πάρου με ψήφισε και με εξέλεξε στη σειρά που βγήκα, και ακόμη δεν έχετε καταλάβει γιατί. Με εξέλεξε για να είμαι η φωνή του, όχι πολιτική, ξύλινη, μπερδεμένη, αλλά απλή σαν τη δικιά του. Κυκλοφορώ στο νησί και συζητώ ακούω βλέπω και θα απογοήτευα αυτούς που με ψήφισαν εάν δεν μίλαγα, εάν έκανα γάργαρα όπως άλλοι, τα αυτονόητα στο δημοτικό συμβούλιο, μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα και όχι από πίσω. Ενοχλήστε?

Όπως είχα πει στη συνέλευση Παροικίας που κάλεσε η κοινότητα τον Σεπτέμβριο στον Αρχίλοχο, ένας λόγος μη επίλυσης των προβλημάτων, είναι και η αδιαφορία, η άρνηση μέχρι και υπονόμευση από μερίδα δημοτικών υπάλληλων, όχι όλοι και οι ίδιοι οι υπάλληλοι ξέρουν ποιοι είναι.

Μπερδεύεστε και λέτε ότι είμαι πολίτικος προϊστάμενος-διπλό σφάλμα- των υπηρεσιών που κατηγορώ. Είμαι προϊστάμενος στο τμήμα υγείας με στάνταρ εργασία, από υπουργείο υγείας, υγειονομική περιφέρεια, υγιείς πόλεις, τμήμα υπερστελεχωμένο, σε αντίθεση με αλλά τμήματα όπως τεχνική και οικονομική υπηρεσία, με πιο επίπονη και πολλαπλή σε όγκο εργασία απ’ ότι η υπηρεσία της οποίας προΐσταμαι και τυγχάνει να είναι το ΔΣ του ΣΕ0ΤΑΠΑ.

Λοιπόν ο σκοπός μου δεν είναι να σας τρομάξω αλλά να δουλέψετε για την Πάρο, αν όχι, αφήστε τουλάχιστον αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν το νησί και από αλλότρια καθήκοντα τα όποια δεν είναι μόνο γραφεία, αλλά στο δρόμο, χρίζοντας, διορθώνοντας ηλεκτρολογικά προβλήματα, καθαρίζοντας και εξωτερικούς χώρους και όχι μόνο καθαρίστρια εσωτερικών χώρων. Άκουσον-άκουσον.

Αν λοιπόν δεν θέλετε να μίλαω στο δημοτικό συμβουλιο,μπροστα σε κάμερες και σε μικρόφωνα, κάντε ότι ζητεί ο κόσμος, η κοινότητα και εγώ σαν χωρικός της Παροικίας.

Κεμπάμπης Πάνος
ΥΣ Αριστοφάνη Επάκτιε ψάχνουμε τεμπέλη. Είσαι?

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos