Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Δείτε την απάντηση του Τσίπρα στην αναφορά Μητσοτάκη για την Πάρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων & Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης μετά από έκτακτο Δ.Σ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δύο νέα μηχανήματα που θα πραγματοποιούν τεστ για τον κορονοϊό με δείγμα σιέλου τοποθετούνται άμεσα σε δύο νοσοκομεία μετά το μπλοκάρισμα που παρατηρήθηκε σε ΕΚΕΑ και ΕΚΠΑ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν», σημείωσε ο καθηγητής
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές ολοκλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα, στη Μύκονο, έχοντας συντροφιά όχι τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη αλλά την αδερφή της, Ελίνα, και τις φίλες της, την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου, τη make-up artist Αδαμαντία Κατσάμπη και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό σε Πάρο-Αντίπαρο προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάγκη των μέτρων που έπρεπε να πάρει η πολιτεία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για την συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στην κατοικία του με σκοπό να τον ληστέψουν, βάζοντας χέρι στο χρηματοκιβώτιο του 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την διασωλήνωση 25χρονου άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ο οποίος είναι θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 22:46

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για το Big Brother

Σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου αποδίδει ο ΣΚΑΪ, το επίμαχο βίντεο από το Big Brother στο οποίο παίκτης προχωρά σε απαράδεκτο σχόλιο, στο οποίο και ενθαρρύνει τον βιασμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos