Αναφορά Μητσοτάκη στη Βουλή για τον… πρώην Δήμαρχο Πάρου κ. Ραγκούση

07 Σεπτεμβρίου 2020 23:34

Στην ανάγκη των μέτρων που έπρεπε να πάρει η πολιτεία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για την συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας.


Μεταξύ άλλων και αφού ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν, όχι τις επιλογές της κυβέρνησης, αλλά τις επιλογές των ειδικών, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση, όταν κάποιοι πίστευαν ότι είχαν … ειδικότερη γνώμη από τους ειδικούς.

 

Η αναφορά του αφορούσε το παράδειγμα της Πάρου και στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τον κ. Ραγκούση, που έδρασε τοπικιστικά ως πρώην δήμαρχος του νησιού.

 «Όταν εντοπίσαμε αύξηση κρουσμάτων έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες. Τροποποιήθηκαν ωράρια, υποχρεωτική χρήση μάσκας, παρεμβάσεις. Μπορώ να σας πω ότι όπου γίνονται τέτοιες τοπικές παρεμβάσεις – για τις οποίες μας ασκήθηκε κριτική – είδαμε ότι τα κρούσματα περιορίστηκαν σημαντικά. Μας δίνεται πλέον η δυνατότητα τα μέτρα αυτά να τα χαλαρώνουμε.

Για παράδειγμα έγινε φασαρία με το ζήτημα της Πάρου, ίσως γιατί ο κ. Ραγκούσης ως πρώην δήμαρχος θεώρησε ότι έχει μεγαλύτερη άποψη. Καλά κάναμε και τα πήραμε γιατί πλέον έχουν περιοριστεί τα κρούσματα και αν συνεχιστεί σας ανακοινώνω ότι την Παρασκευή θα τα άρουμε τα μέτρα»

parapolitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos