Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Ένα φρικτό γεγονός θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Κρήτη. Ο Αστέρης και ο Πέτρος θα έρθουν ξανά κοντά στη σειρά Σασμός, αποδεικνύοντας πως δε συνεχίζεται καμία βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική συνήθεια που μας ενώνει σε μια παρέα μαζί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει απόψε στις 22:00 στο MEGA και κάνει πρεμιέρα με τη μαγευτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. 

Κατηγορία LIFESTYLE

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Αρχής Διαφάνειας στην Πολεοδομία Σύρου έγινε με αφορμή την καταγγελία που έχει υποβάλει, εδώ κι ένα χρόνο, γνωστός μεσίτης του νησιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκορ 4 - 0 επικράτησε άνετα η ΑΕ Πάρου επί του ΑΠΣ Κύθνου στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη Μύκονο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί με τη συμμετοχή του στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, υπό την παρουσία του Αναπληρωτή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων το οποίο για φέτος προϋπολογίζεται περίπου στα 70.00 ευρώ, έχει εκπονηθεί από το Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 40χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. χωρίς άδεια ικανότητας, η οποία του είχε αφαιρεθεί για προγενέστερη παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2021 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και μικρών Κυκλάδων,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κουπόνι του Σαββάτου (23/10) για αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos