Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Μύκονο

23 Οκτωβρίου 2021 19:10

Τη Μύκονο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί με τη συμμετοχή του στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, υπό την παρουσία του Αναπληρωτή

Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε την ένταξη των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου, ύψους 12,5 εκ. ευρώ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Αρτεμίου και του Αγίου Γερασίμου στη Χώρα της Μυκόνου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β΄, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κούκα, του Περιφερειακού Συμβούλου και Εντεταλμένου Πολιτισμού κ, Στυλιανό Μπρίγκου, εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου και πλήθους πιστών.

Κατά την παρουσία του στο νησί μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο κ. Φόρτωμας είχε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά, όσο και με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μπρίγκο κατά τις οποίες συζήτησαν για θέματα καθημερινότητας που απασχολούν το νησί, για την πορεία της φετινής τουριστικής χρονιάς που έκλεισε με πολύ θετικό πρόσημο, σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις της Κυβέρνησης, αλλά και για θέματα του τομέα υγείας.

Κατά το πέρας της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: “Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Μυκόνου και φίλο κ. Κωνσταντίνο Κούκα, αλλά και στις υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου, που με εργατικότητα και προσήλωση, κατάφεραν να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη για τον τόπο τους, που αφορά στη χρηματοδότηση ύψους 12,5 εκ. ευρώ για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης. Η Κυβέρνηση, με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενισχύει τις υποδομές, την ποιότητα ζωής τους και την τοπική οικονομία” .

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos