Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Καλλιτέχνες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες και στηρίζουν την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Λένα Δροσάκη  

Κατηγορία LIFESTYLE

Ως επικίνδυνες περιοχές αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου κρίθηκαν - στις ανακοινώσεις που έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς το απόγευμα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου - η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oλοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων η οποία διήρκησε πολλές ώρες καθώς υπήρχαν αρκετές διαφωνίες σε πιθανά μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περασμένη εβδομάδα, η Σάντι, ο σκύλος ανέλαβε δράση όταν ο ιδιοκτήτης της, Μπράιαν Μάγερς, έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στο πάτωμα του σπιτιού του στο Νιου Τζέρσεϊ. Τι έκανε; Έσυρε τον Μπράιαν μέσα στο δωμάτιο προκειμένου να φτάσει στο τηλέφωνό του για να καλέσει βοήθεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά ανταποκρίθηκε η Σίφνος στην πρόταση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να διοργανωθεί αγώνας σφαιροβολίας με διεθνείς συμμετοχές στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τη σημασία της διαμόρφωσης ενός ικανού πλαισίου να στηρίξει τις πληττόμενες από την κρίση επιχειρήσεις στον τομέα των ΜΜΕ, αλλά και τη δημιουργία κανόνων στο υλικό που διακινείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τόνισε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή ο Θόδωρος Λιβάνιος.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 στην Αττική για τα Σαββατοκύριακα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα δημοσιεύματα που εκφράζουν προβληματισμό σε σχέση με την επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου του νησιού, μας υποχρεώνουν να υπενθυμίσουμε την πάγια θέση του συλλόγου μας, ότι το σημαντικό αυτό έργο η πολιτεία οφείλει να το ολοκληρώσει σύμφωνα με

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά πού εντοπίστηκαν τα 1.195 νέα κορύσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 17:36

Κορονοϊός: 1195 νέα κρούσματα σήμερα 05/02

Σήμερα ανακοινώνουμε 1195 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos