Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Τα… ψέματα τελείωσαν! Ο φόβος ενός 3ου κύματος της πανδημίας είναι ορατός. Ο κίνδυνος αυτός σημαίνει συναγερμό στην κυβέρνηση που αλλάζει τακτική. Στο στόχαστρο οι «χαλαρές», μαζικές και πολύωρες βόλτες, δήθεν για σωματική άσκηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας από φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξαφνική διακοπή ρεύματος έγινε σε πολλές περιοχές της Αττικής. Άγνωστο παραμένει πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμπελάς αλλάζει «πρόσωπο»! Στο κεντρικότερο σημείο του παραλιακού οικισμού, εκεί όπου οι επισκέπτες αντικρίζουν την πρώτη εικόνα του, ένα σπουδαίο έργο ανάπλασης «ήρθε» για να

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζωή μας έχει αλλάξει με πολλούς και απροσδόκητους τρόπους τον τελευταίο χρόνο και μέσα σε όλα όσα βιώνουμε έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα νέο δερματικό θέμα, που προκαλεί η καθημερινή χρήση μάσκας, το γνωστό πλέον σε όλους «maskne».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 733 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς διανύουμε ήδη το δεύτερο έτος της πανδημίας, κάθε πλευρά της οικονομικής δραστηριότητας έχει υποστεί και συνεχίζει να υφίσταται πολύ σοβαρές συνέπειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δυο τεράστια αιλουροειδή κατασπάραξαν και αρκετά ζώα...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ύπαρξης κενών ραντεβού του εμβολιαστικού κέντρου της εβδομάδας 8-14/2, οι Ιατροί του ΚΥ Πάρου θα επισκεφτούν τα ΠΙ κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos