Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 28/2/2021 και μετά τη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, τοποθετήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα των ετοιμόρροπων και εγκαταλειμμένων κτιρίων, με αφορμή πρόσφατη Τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα δούμε την Τετάρτη 24 Μαρτίου και την Πέμπτη 25 Μαρτίου; Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Κατηγορία LIFESTYLE

Είναι επίσημα Έλληνας καθώς έχει αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια, και δεν σταματά να το διατρανώνει περήφανα σε κάθε ευκαιρία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 22:31

Έργο τέχνης ο Κάμπος της Ημαθίας

Χιλιάδες ροδακινιές που ανθίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μετατρέπουν τον Κάμπο της Ημαθίας, στη Βέροια σε «πολύχρωμη θάλασσα» 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 28, 6, 37, 44, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερώτηση για τους λόγους καθυστέρησης στην υλοποίηση των εμβολιασμών σε πολλά νησιά των Κυκλάδων κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Όπως αναφέρει στην ερώτηση, βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Μαρτίου και ο εμβολιασμός σχεδόν σε όλα τα μικρά κυκλαδονήσια κάτω των χιλίων κατοίκων δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Σύμφωνα με τον εξαγγελθέντα προγραμματισμό η φάση αυτή για τα μικρά νησιά ξεκίνησε από το Καστελόριζο στις 27/1, προχώρησε σε κάποια νησιά ακόμα κυρίως του ανατολικού Αιγαίου, αλλά στις Κυκλάδες φαίνεται ο προγραμματισμός να καθυστερεί.

 Επιπλέον και στα μεγαλύτερα νησιά που διαθέτουν Κέντρα Υγείας, όπως στην Τήνο, στην Πάρο, στη Μύκονο κλπ., ενώ η πλατφόρμα για την ηλικία των 60 – 64 έχει ανοίξει, στην πραγματικότητα το εμβόλιο ακόμα δεν διατίθεται, παρά μόνο στο νοσοκομείο της Σύρου, με αποτέλεσμα κάποιοι συμπολίτες μας να αναγκάζονται να μεταβούν στη Σύρο για να εμβολιαστούν.

 Πέραν αυτών, όπως καταγγέλλει η Α’ ΕΛΜΕ των Κυκλάδων, σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την καθυστέρηση των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών άνω των 16 ετών στα ειδικά σχολεία τα οποία παραμένουν ανοικτά, παρόλο που έχει ανοίξει η σχετική πλατφόρμα.

 Όπως διαφαίνεται, ο επιτελικός σχεδιασμός διαψεύδεται από την πραγματικότητα και επειδή ο εμβολιασμός στα νησιά θα πρέπει να επιταχυνθεί ενόψει και της επικείμενης τουριστικής περιόδου.

 Ο βουλευτής ρωτά τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια:

Α) θα υπάρξει μέριμνα έτσι ώστε να προχωρήσει κανονικά το εμβολιαστικό πρόγραμμα στα νησιά, αναπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες καθυστερήσεις;

Β) θα μπορέσει το πρόγραμμα του εμβολιασμού να έχει ολοκληρωθεί, ενόψει του Πάσχα αλλά και της έναρξης της τουριστικής περιόδου;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει το απόλυτο κινητό Xiaomi Mi 10T Pro 256GB 5G

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικότερα τα κρούσματα στις περιφερειακές ενότητες που ανήκουν στην Αττική:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.586, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos