Πιο Έλληνας κι απ΄τους Έλληνες ο «Αντιπαριώτης» Τομ Χανκς! Viral το βίντεό του για το 1821!

23 Μαρτίου 2021 22:57

Είναι επίσημα Έλληνας καθώς έχει αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια, και δεν σταματά να το διατρανώνει περήφανα σε κάθε ευκαιρία!

Πρόκειται για τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό Τομ Χανκς που πριν από λίγους μήνες «χτύπησε» με μια ανάρτησή του, …για τι άλλο; Για την αγαπημένη του φυσικά νέα πατρίδα, την Ελλάδα!

Σε βίντεό του λοιπόν, καλώντας όλο τον πλανήτη να γιορτάσει τα 200 χρόνια από το Ηρωικό 1821, συνοψίζει τη σημαίνει γι΄αυτόν Ελλάδα με τα εξής λόγια: «Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων».

Ο δικός μας «Αντιπαριώτης» Τομ Χανκς, που λατρεύει να περνά τα καλοκαίρια του με την οικογένειά του στο σπίτι του στην Αντίπαρο, μας έκανε και πάλι περήφανους με το κάλεσμά του σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο να γιορτάσει μαζί μας την Εθνική μας Επέτειο, αλλά και να επισκεφτεί τη χώρα μας! Το βίντεο έγινε φυσικά viral!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos