Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Ο πνευμονολόγος επιμελητής στο «Σωτηρία» Γιώργος Χειλάς συνοψίζει εννέα διαδεδομένους «μύθους» για τον κορωνοϊό και απαντά με την επιστημονική αλήθεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου το 92% των πολιτών άνω των 50 ετών έχει κάνει το εμβόλιο – Χθες ανακοινώθηκαν 12 κρούσματα - Οι περιορισμοί και το «Πράσινο Διαβατήριο» θα καταργηθούν από τις αρχές Ιουνίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας μεζές με ελληνικό DNA σε μια συνταγή που θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 29, 41, 39, 42, 10 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι το παιδί εννέα ετών το οποίο είχε τραυματισθεί σοβαρά από την πτώση τελεφερίκ στην περιφέρεια Πεδεμόντιο, έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκε πρόσκληση του Δημάρχου για ανοιχτή στο κοινό παρακολούθηση ενημέρωσης σχετικά με 2 παρεμβάσεις του ΣΒΑΚ (διαμόρφωση του κόμβου Γκίκα και ανάπλαση της πλατείας Ηρώων-Βελέντζα / μεταφορά του σταθμού ΚΤΕΛ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πώς κατανέμονται στη χώρα τα 877 νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 877, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 24/05/2021 έως το Σάββατο 29/05/2021 όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, καθώς και όσοι έχουν ατομική επιχείρηση, θα μπορούν να προμηθευτούν δύο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία βρίσκεται στην Πάρο και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου. Η αγαπημένη γυμνάστρια μετά και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του συζύγου της Τραινού Δέλλα.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos