Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Οι εμβολιασμοί του προγράμματος «Ελευθερία» άγγιξαν περίπου τους 110.000 σημειώνοντας τον ηψηλότερο αριθμό εμβολιασμών από την έναρξη του προγράμματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα εμβόλια όχι μόνο σώζουν ζωές αλλά μειώνουν και την πιθανότητα να μολυνθεί το περιβάλλον του εμβολιασμένου» τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί τάπητος βρίσκεται ένα ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για τη σεζόν 2021-2022, με το οποίο το κυβερνητικό επιτελείο αποβλέπει ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης, στην απονομή των διεθνών βραβείων φωτισμού Darc Awards 2020, όπως πληροφορεί ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην απόφαση για περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων και επανεκκίνηση μιας σειράς δραστηριοτήτων προχώρησε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς, μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συναγερμός για θάνατο 44χρονης μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca - Τι δήλωσε η Μαρία Θεοδωρίδου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά ο «χάρτης» της διασποράς των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.093, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επαναλειτουργία των σταθμών θα εξεταστεί αργότερα, ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, με γνώμονα τη στήριξη και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με την ΑΜΚΕ ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας, προσφέροντας υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές – φοιτητές των ακριτικών νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos