Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Σε απόλυτη προτεραιότητα βάζει η ΕΛ.ΑΣ. τα κορονοπάρτι αφού η πορεία της πανδημίας του νέου κορονοϊού -ειδικά στα νησιά της χώρας μας- είναι ανησυχητική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε έναν πολυσύχναστο από πλευράς κίνησης δρόμο στην Παροικία, αυτόν του Δημοτικού Σταδίου που οδηγεί στη διασταύρωση με την κεντρική οδό προς Νάουσα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα περίπου στις 10 το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν η φινέτσα και το στυλ «παντρεύονται» με την άνεση και την ποιότητα «γεννιούνται» αριστουργήματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 28 Ιουλίου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εμβόλια προσφέρουν έναν φυσικό τρόπο προστασίας από πιθανή λοίμωξη από παθογόνα, εκμεταλλευόμενα τους μηχανισμούς της επίκτητης ανοσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από μια γεμάτη τηλεοπτική σεζόν και την ολοκλήρωση του καθημερινού σίριαλ, «Έλα στη θέση μου», ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επέλεξε να απολαύσει στον μέγιστο βαθμό της καλοκαιρινές του διακοπές στο όμορφο νησί της Πάρου.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Αίσχος» φώναζε ένας εξαγριωμένος πολίτης - Πήγε να συγκρουστεί με ηλικιωμένο που κρατούσε ελληνική σημαία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετοί πιστοί παρακολούθησαν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής το πρωί της Κυριακής 25 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο PHTLS (Prehospital Trauma Life Support) που σκοπό έχει την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας που υποστηρίζουν προνοσοκομειακά τον βαρέως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos