Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το high speed Catamaran «Santorini Palace» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Minoan Lines, «όργωνε» το καλοκαίρι τη θάλασσα του Νότιου Αιγαίου συνδέοντας τον Πειραιά και την Κρήτη με τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύνθημα «Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή» του Τμήματος Αιμοδοσίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά Μεταξά έκαναν πράξη οι εργαζόμενοι του Αστέρα Βουλιαγμένης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σίριαλ μάς μεταφέρει στο 1967 και από τα πρώτα επεισόδια βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με νέα δεδομένα και καταστάσεις…

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Πάρος δεν ξεχνά τη μεγαλύτερη σύγχρονη πολύνεκρη ναυτική τραγωδία του πλοίου «Εξπρές Σαμίνα» που εκτυλίχθηκε στα νερά του νησιού 21 χρόνια πριν και η οποία οδήγησε στο θάνατο 81 συνανθρώπους μας, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, το νησί και ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνουν ιστολόγια και λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προχωρούν σε αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, που αμφισβητούν την πανδημία του κορονοϊού και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε γνωστό με ποιο εμβόλιο θα γίνεται η τρίτη δόση του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μέρες απομένουν μέχρι τον δεύτερο φθινοπωρινό μήνα, τον Οκτώβρη, και ο καιρός μέχρι στιγμής είναι σύμμαχος των διακοπών για χιλιάδες, κυρίως ξένους τουρίστες που κατακλύζουν τα Κυκλαδονήσια, κυρίως τα πιο δημοφιλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βρίσκει την Ελλάδα νικητή και τις Κυκλάδες να πρωταγωνιστούν. Τα δύο τελευταία χρόνια, το ελληνικό τουριστικό προϊόν άντεξε, παρ' όλο που η πανδημία επηρέασε τον τουριστικό κλάδο όσο λίγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.130 , εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos