Κατερίνα Μονογυιού: Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βρίσκει την Ελλάδα νικήτρια και τις Κυκλάδες να πρωταγωνιστούν

27 Σεπτεμβρίου 2021 18:01

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βρίσκει την Ελλάδα νικητή και τις Κυκλάδες να πρωταγωνιστούν. Τα δύο τελευταία χρόνια, το ελληνικό τουριστικό προϊόν άντεξε, παρ' όλο που η πανδημία επηρέασε τον τουριστικό κλάδο όσο λίγους.

Το ισχυρό brand της χώρας μας σε συνδυασμό με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, τα μέτρα στήριξης, και, φυσικά, την υπευθυνότητα που έδειξαν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού, αποτέλεσαν το κατάλληλο μείγμα ώστε να κερδηθεί το φετινό στοίχημα.
Τα δεδομένα για την φετινή πορεία του κλάδου μάς κάνουν όλους αισιόδοξους, τόσο για την πορεία της εγχώριας οικονομίας μας, όσο και για τις τεράστιες προοπτικές που διαθέτει ο ελληνικός τουρισμός. Θέτοντας στο επίκεντρο την βιωσιμότητα, την καλλιέργεια των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, τον εκσυγχρονισμό του και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις του μέλλοντος.


Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos