Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, το Σεπτέμβριο του 2022 σημειώθηκε στις ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών στην Πάρο ρεκόρ όλων των εποχών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Voice», όπου και είναι η μία από τους κριτές, η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε σε μία διαφορετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά με το θέμα του βοηθητικού οικίσκου στο γήπεδο Αλυκής θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταθέτουμε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου τις προτάσεις μας, όπως αυτές συμπληρώθηκαν μετά από διαβούλευση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τις χρήσεις της αιγιαλίτιδας ζώνης και των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ για τις συναλλαγές των πολιτών με τράπεζες και παρόχους υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, τα ψηφιακά αντίγραφα ταυτότητας στο Gov.gr Wallet θα ισχύσουν από την 1η Νοεμβρίου του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα 2022 έχει ξεκινήσει και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που προγραμματίζουν να αποδράσουν τις γιορτές για λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από αίτημα προς τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/9 επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Πάρου – Αντιπάρου, από αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου αποτελούμενης από τον επικεφαλής της Κ. Ροκονίδα και τους δημοτικούς συμβούλους Α. Μαρινόπουλο, Α. Πατέλη και Ν. Τσιγώνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέσα στον Οκτώβριο θα «τρέξει» το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) με voucher 1.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μεγάλο party στο λιμανάκι της Νάουσας αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι στην Πάρο ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού, το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos