Δήμαρχος Πάρου: Ανάπτυξη του νησιού με κανόνες – Όχι στην ανομία

03 Οκτωβρίου 2022 20:10

Καταθέτουμε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου τις προτάσεις μας, όπως αυτές συμπληρώθηκαν μετά από διαβούλευση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τις χρήσεις της αιγιαλίτιδας ζώνης και των παραλιών.

Η κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους μας. Επιθυμούμε όμως ανάπτυξη με κανόνες, αρχές, αξιοκρατία και εφαρμογή του νόμου για όλους.

Προτείνουμε πρωτίστως, να γίνεται η διαδικασία του ελέγχου από την δημοτική αρχή, καθώς η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αδυνατεί να ανταπεξέλθει λόγω έλλειψης προσωπικού και γραφείου στο νησί μας. Ο Δήμος και θέλει και μπορεί να εφαρμόσει τον Νόμο, να ελέγξει ενδεχόμενες αυθαιρεσίες στην κατάληψη αιγιαλού και παραλίας και να συμβάλλει ουσιαστικά στην τήρηση των δικαιωμάτων τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών.

Λέμε όχι στα φαινόμενα αισχροκέρδειας και παραβατικότητας που είναι εις βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ναι στην ανάπτυξη αλλά με σεβασμό στον ανθρώπινο χαρακτήρα του νησιού μας και στο περιβάλλον!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos