Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα νησιά των Κυκλάδων από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν οι Σέλτικς έφτασαν αήττητοι στα ημιτελικά της Ανατολής αποκλείοντας με 4-0 τους Μπρούκλιν Νετς στον πρώτο γύρο; Οι Μπακς τους υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα τους, ε 101-89, στο Game 1, μέσα στη Βοστώνη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήνυση υπέβαλε πριν λίγες ημέρες γνωστή ηθοποιός η οποία έχει πάρει μέρος σε πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές σε βάρος επίσης γνωστού σκηνοθέτη τον οποίο κατηγορεί για βιασμό το 2010, όταν η ίδια ήταν 21 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό πως η αυθεντική καρμπονάρα δεν έχει κρέμα γάλακτος. Η παρακάτω συνταγή κριτή του MasterChef θα σας εντυπωσιάσει.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 11, 25, 27, 37, 38 και Τζόκερ το 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνούν από το πρωί της 1ης Μαΐου 2022 τον θάνατο του Ίβιτσα Όσιμ, άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, σε ηλικία 81 ετών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολική αναδιαμόρφωση του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας στη βάση σύγχρονων, καινοτόμων αρχών. Ασφάλεια, καλαισθησία, συμπεριληπτικότητα, δικαιοσύνη, βιωσιμότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μετά από επισταμένη έρευνα, τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου εξιχνίασαν την υπόθεση του τροχαίου που συνέβη το Σάββατο 30/4 στον Πρόδρομο με θύμα μια πεζή γυναίκα η οποία παρασύρθηκε και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο από τον οδηγό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγώνες Παναθηναϊκός - Άρης και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ δεσπόζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον δίνει «τελικό» παραμονής κόντρα στην Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ να τίθεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos