Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι πρώτοι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Άγουρα Κεράσια του Μιχαήλ Άνθη" – Θέατρο Αυλαία στις 3 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το αίμα δεν δημιουργείται, χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι δώρο ζωής, καρπός αγάπης και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε ουσιαστικά να… τελειώσει το ρωσικό ποδόσφαιρο ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με μία σειρά από κυρώσεις εναντίον του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φάζερ, προχώρησε σε συστάσεις προς τους πολίτες να εφοδιαστούν με τρόφιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για την οικογένεια του πρώην υπουργού, δημάρχου και δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου καθώς ο 33χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 2.665. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.331.288 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 212 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 123.306(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).’1 ’

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 30, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.205 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 235 (64.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 93.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 121 (51.49%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 114 (48.51%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.610 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 138 (ημερήσια μεταβολή +5.34%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 2.665. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.331.288 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εφάπαξ επίδομα εργασίας 300 ευρώ από τον ΟΑΕΔ θα δοθεί στους μακροχρόνια ανέργους άνω των 5 ετών που θα συναινέσουν να καταρτιστεί Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτή την ιερή ημέρα της 1ης  Μαΐου, επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε συνθετικά, με αγάπη και ευθύνη για τη συνοχή της κοινωνίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos