Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί: 5,10,36,39,45

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλέον η πολύπαθη Ουκρανία όπως ανακοινώθηκε στη Σύνοδο κορυφής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού - Το υπουργείο Υγείας σημειώνει ωστόσο πως «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2022 έως τις 29 Ιουλίου αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που δεν έχουν ακόμα υποβάλει δήλωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρηστικές δηλώσεις ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής καλύπτει τις ελληνικές θέσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Είχε νοσήσει και τον Νοέμβριο του 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεπτομέρειες για το πώς θα υλοποιηθεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, η χρήση της οποίας ξεκινά 1η Ιουλίου από τράπεζες και σούπερ μάρκετ που απασχολούν πάνω από 120.000 εργαζόμενους, έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και κάποια χρόνια έχει σχεδόν «πολιτογραφηθεί» παριανός καθώς στην εξοχική κατοικία που διαθέτει στη Νάουσα της Πάρου περνά μεγάλα διαστήματα χρόνου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΕθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγήθηκε από 30 έως 59 ετών να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού – αν το επιθυμούν – με την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και έτσι τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, μπορούν οι πολίτες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos