Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Η ναυαρχίδα της εταιρείας Ponant, το 4άστερο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial, κατέπλευσε στις 8 το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εκδήλωση που ετοιμάζεται εδώ και καιρό θα παρουσιαστεί,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε λίγες ημέρες θα προκηρυχθεί το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης όπως είπε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στο 5th Invest GR Forum με θέμα “A new Greece emerges”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωντανός εντοπίστηκε ο Ρουμάνος πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο ο οποίος διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Ο πιλότος βρέθηκε μέσα στο ελικόπτερο και ήδη είναι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποθερμία αλλά είναι σε κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη πιο δυσάρεστες διαστάσεις λαμβάνει η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Σάμο καθώς έπεσε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο με τετραμελές που επιχειρούσε στην κατάσβεσή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη λειτουργία μπαίνει από αύριο Πέμπτη μια νέα υπηρεσία του ΕΦΚΑ, το «ψηφιακό δωμάτιο» που αφορά τους εν αναμονή συνταξιούχους. Στόχος των εμπνευστών του είναι η επιτάχυνση του ρυθμού απονομής των συντάξεων και η μείωση της αναμονής των πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την παραλαβή του νεότευκτου catamaranAero3Highspeed που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Brødrene Aa της Νορβηγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο, το οποίο επιχειρούσε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί, επιβεβαιώνει η πυροσβεστική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην ιστορία, μετέφερε ντόπιους και επισκέπτες η θέα του εντυπωσιακού τρικάταρτου ιστιοφόρου Galileo, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου στο λιμάνι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος, η Μύκονος και η Σαντορίνη, δεν είναι απλώς κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί αλλά ξεπερνούν επίσης κατά πολύ στην αγορά κατοικίας τις συνήθεις τιμές, όσον αφορά στα πολυτελή εξοχικά σπίτια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos