Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία πανηγύρισε το 4ο της χρυσό (και 7ο σερί μετάλλιο) σε Ευρωμπάσκετ μια τρομερή εμφάνιση στον τελικό του Βερολίνου Απίθανο ματς από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 27 πόντους (7/9 τρίποντα, 2/2 δίποντα, 2/2 βολές)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 6, 13, 31, 34, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, το ζήτημα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, επιτακτικό και πιεστικό, έρχεται κάθε φορά στην επιφάνεια με οδυνηρό τρόπο όταν δράσεις υποβρύχιου καθαρισμού επιβεβαιώνουν ότι οι θάλασσες μας βρίθουν από σκουπίδια που μολύνουν, καταστρέφουν και θανατώνουν τη ζωή και το μέλλον των θαλάσσιων πλασμάτων αλλά και του ανθρώπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ψυχικές ασθένειες αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα δημόσιας υγείας. Ακόμη και πριν την πανδημία, σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετώπιζαν κάποια ψυχική ασθένεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καρδιά του Αιγαίου, στη Νάουσα της Πάρου, πραγματοποιήθηκε κι εφέτος η καθιερωμένη διήμερη γιορτή της ναυτοσύνης (16 & 17 Σεπτεμβρίου) τα περίφημα, συναρπαστικά «Καπετανέικα»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μας τα «χαλάει» ο καιρός από αύριο, Δευτέρα (19/9), καθώς το κύμα ζέστης που επηρέαζε τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες φτάνει στο τέλος του και μαζί του το καλοκαίρι, δίνοντας τη θέση του στον φθινοπωρινό καιρό.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 18Σεπτεμβρίου 2022 θα μεταβεί στη νήσο Σαντορίνη, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσειςπου θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα για τον εορτασμό των ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των νέων δικαιούχων του προγράμματος επιδότησης αντικατάστασης κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών «Αλλάζω συσκευή» έχει ήδη ξεκινήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε ξανά το τμήμα του δρόμου στην Ακτή Καλλιμασιώτη μπροστά από τον Σταθμό του ΗΣΑΠ οχτώ ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη κατασκευής του σταθμού της γραμμής 3 του Μετρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο  Ιωάννης Κίτκος είναι ο 69χρονος, τον οποίο βρήκε νεκρό κάτω από το δέντρο ο αδερφός του, στην αυλή του σπιτιού του στα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos